Title

Subtitle

Amber van Miraco:

Amber van Miraco:

Geslacht: Poes
Geboren: 10-12-2017
Kleur: Black Tabby Mackerel
Vader: Bentley van Miraco, blue tabby blotched
Moeder: Fiona von Selavy, black tortie.
Moeder en dochter:

Amber heeft een Swab test ondergaan bij Dr. van Haeringen laboratorium.

Bij alle testen heeft ze als uitslag NORMAAL, wat betekend dat er GEEN afwijkingen gevonden zijn.


Hieronder een opsomming voor de liefhebber waar ze op getest is;

Pyruvaatkinase Def., GSD type 4, rdAc-PRA, PKD, HCM3, HCM1, SMA, Periodic paralysis (WNK4-Hypokalemia), Bijnier Hyperplasie, Hyperlipoproteinaemie, Niemann-Pick Syndroom C, Primary hyperoxalurie Type 2, Gangliosidosis GM2 type 2-1, GM2A, GM2 type 2-2, Vitamine D-deficiency rickets type 1, Hypothyroidism, Mucopolysaccharidosis 1,6 en 7, Haemophillia B-1 en B-2.


Ze heeft bloedgroep genotype N/N.


Daarnaast komt ze regelmatig bij de dierenarts voor haar vaccinaties. Haar hart is ook in orde. Ze wordt natuurlijk ook regelmatig ontwormd en krijgt ze een antivlooien behandeling.


Ze is zich aan het ontpoppen als een mooie en gezonde poes waar we natuurlijk heel blij mee zijn.


Amber van Miraco:

Ze is een heel lief  en rustig poesje. Ze wil wel graag aandacht maar wanneer bepaald ze graag zelf. Ze kan heel hard miauwen als ze eten of aandacht wil. Ze speelt ook graag met water. 

Op de show in Wuppertal is ze samen met haar broer en zus Best in Show en Best of Best geworden. Op de World Cat show in Kalkar heeft ze CAC K ex 1 gekregen met daarbij een ontzettend mooie beoordeling met o.a de tekst; veel belovend poesje. Op de show in Kalkar heeft ze heel lang op de kooi gezeten en stal de show. De onderstaande foto is daar gemaakt door Beate Thier van Cattery Brendas-garden.de

We hopen in de toekomst mooie nestjes met haar te gaan krijgen.

Op 11 november 2018, op de Limbra Cat Show in Helden-Panningen heeft Amber haar eerste punt gehaald voor het kampioenschap Open Klasse Poezen (CAC). En daarnaast een hele mooie beoordeling met o.a. prima vacht en structuur, mooie kleur, prima aftekening, goede vorm kop, heel mooi profiel, oren goede vorm, goed opwaarts, ogen goede vorm en kleur, stevig gebouwd op stevige poten en mooie voeten, staart goede vorm en prima lengte, prima beharing, conditie prima, lieve rustige jonge poes.