Title

Subtitle

Champion Armani van Miraco

Armani is af en toe beschikbaar voor buitendekkingen
Black Tabby Mackerel
Hij draagt effen en verdunning
Hij heeft al blauwe, effen en tabby kittens als nageslacht
Hij weegt 10 kilo, breed gebouwd.

Hierboven is Armani 11 maanden oud en weegt hij ondertussen ruim 7 kilo.

Op de foto's hierboven en hiernaast is hij 6,5 maand oud.

Op de foto hierboven en hiernaast is hij 4 maanden oud.


Armani van Miraco:


Geslacht: Kater

Geboren: 10-12-2017

EMS code: MCO n 23

Kleur: Black Tabby Mackerel

Vader: Bentley van Miraco, blue tabby blotched

Moeder: Fiona von Selavy: black tortie mackerel

https://pawpeds.com/db/?a=p&id=1447684&g=4&p=mco&o=ajgrep

Armani heeft een Swab test ondergaan bij Dr. van Haeringen laboratorium.

Bij alle testen heeft hij als uitslag NORMAAL, wat betekend dat er GEEN afwijkingen gevonden zijn.


Hieronder een opsomming voor de liefhebber waar hij op getest is;

Pyruvaatkinase Def., GSD type 4, rdAc-PRA, PKD, HCM3, HCM1, SMA, Periodic paralysis (WNK4-Hypokalemia), Bijnier Hyperplasie, Hyperlipoproteinaemie, Niemann-Pick Syndroom C, Primary hyperoxalurie Type 2, Gangliosidosis GM2 type 2-1, GM2A, GM2 type 2-2, Vitamine D-deficiency rickets type 1, Hypothyroidism, Mucopolysaccharidosis 1,6 en 7, Haemophillia B-1 en B-2.


Hij heeft bloedgroep genotype N/N.


Daarnaast komt hij regelmatig bij de dierenarts voor zijn vaccinaties. Zijn hart is ook in orde. Hij wordt natuurlijk ook regelmatig ontwormd en krijgt hij een antivlooien behandeling.


Hij is zich aan het ontpoppen als een mooie en gezonde kater met een superlief karakter waar we natuurlijk heel blij mee zijn.


Armani van Miraco gaat onze toekomstige dekkater worden. Hij heeft een DNA test ondergaan en daar zijn geen bijzonderheden uit voortgekomen. Helemaal gezond dus. Verder heeft hij op de show in Wuppertal letterlijk de show gestolen, Best of Best geworden en ook nog samen met zijn 2 zusjes 2 bekers gewonnen, Best in Show en Best of Best. Een super mooi begin van zijn carriere toch?

Verder is hij ondertussen naar de World Cat Show in Kalkar geweest waar hij het helaas moest opnemen tegen een 2 maanden oudere kater, die natuurlijk al veel groter en steviger was. Maar, de keurmeester was heel tevreden over hem, een mooi rapport en zeker geschikt als dekkater. Hij heeft ook een hele mooie duidelijke mackerel tekening. 

Verder is Armani een echte knuffelkater, heel erg lief. Maar hij is ook zeker niet bang aangelegd. Armani woont bij een hele lieve co-owner.

Hierboven ziet u Armani op de show in Wuppertal.

Op 11 november 2018, op de Limbra Cat Show in Panningen heeft Armani de trofee "Beste Eigen Fok Maine Coon Kater" in de wacht gesleept. En tevens zijn eerste punt voor het kampioenschap "Open Klasse Katers" ( CAC). Hij was heel relaxed. En een hele mooie beoordeling erbij met o.a. prima vacht en structuur, hele mooie kleur, prima aftekening, goede vorm kop, mooi profiel, oren goede vorm, goed opwaarts, ogen goede vorm en kleur, heel stevig gebouwd lichaam op stevige poten en mooie voeten, goede vorm staart en prima lengte, prima beharing, conditie prima. Hele lieve rustige jonge kater.