Title

Subtitle

Armani van Miraco

Op de foto's hierboven en hiernaast is hij 6,5 maand oud.

Op de foto hierboven en hiernaast is hij 4 maanden oud.


Armani van Miraco:


Geslacht: Kater

Geboren: 10-12-2017

Kleur: Black Tabby Mackerel

Vader: Bentley van Miraco, blue tabby blotched

Moeder: Fiona von Selavy: black tortie tabby

Armani heeft een Swab test ondergaan bij Dr. van Haeringen laboratorium.

Bij alle testen heeft hij als uitslag NORMAAL, wat betekend dat er GEEN afwijkingen gevonden zijn.


Hieronder een opsomming voor de liefhebber waar hij op getest is;

Pyruvaatkinase Def., GSD type 4, rdAc-PRA, PKD, HCM3, HCM1, SMA, Periodic paralysis (WNK4-Hypokalemia), Bijnier Hyperplasie, Hyperlipoproteinaemie, Niemann-Pick Syndroom C, Primary hyperoxalurie Type 2, Gangliosidosis GM2 type 2-1, GM2A, GM2 type 2-2, Vitamine D-deficiency rickets type 1, Hypothyroidism, Mucopolysaccharidosis 1,6 en 7, Haemophillia B-1 en B-2.


Hij heeft bloedgroep genotype N/N.


Daarnaast komt hij regelmatig bij de dierenarts voor zijn vaccinaties. Zijn hart is ook in orde. Hij wordt natuurlijk ook regelmatig ontwormd en krijgt hij een antivlooien behandeling.


Hij is zich aan het ontpoppen als een mooie en gezonde kater  waar we natuurlijk heel blij mee zijn.


Armani van Miraco gaat onze toekomstige dekkater worden. Hij heeft een DNA test ondergaan en daar zijn geen bijzonderheden uit voortgekomen. Helemaal gezond dus. Verder heeft hij op de show in Wuppertal letterlijk de show gestolen, Best of Best geworden en ook nog samen met zijn 2 zusjes 2 bekers gewonnen, Best in Show en Best of Best. Een super mooi begin van zijn carriere toch?

Verder is hij ondertussen naar de World Cat Show in Kalkar geweest waar hij het helaas moest opnemen tegen een 2 maanden oudere kater, die natuurlijk al veel groter en steviger was. Maar de keurmeester was heel tevreden over hem, een mooi rapport en zeker geschikt als dekkater. Hij heeft ook een hele mooie duidelijke mackerel tekening. 

Verder is Armani een echte knuffelkater, heel erg lief. Maar hij is ook zeker niet bang aangelegd. Armani woont bij een hele lieve co-owner.

Hierboven ziet u Armani op de show in Wuppertal.