Title

Subtitle

Yazz:

Yazz (Christie Rabaz) 

is geboren in Tsjechië op 8 februari 2016. Zij is een black tortie poes met heel veel zilver. Het rood in haar vacht lijkt er wel opgeschilderd en ze heeft enorme oren met flinke tips.


Toen ze 15 weken oud was, heeft Don Blankenstein haar samen met haar zusje opgehaald. Yazz is bij ons komen wonen en vanaf dag 1 de baas in huis geworden van de poezen. In eerste instantie vond ik haar erg mager, maar wel heel lief. Ze heeft zich het afgelopen jaar super goed ontwikkeld en is een mooie, zeer speelse lieve poes. 


Met pijn in ons hart hebben we Yazz laten castreren.Haar bevallingen verliepen moeizaam en dat wilden we haar niet meer aandoen. Ze heeft gelukkig een heel fijn huisje gevonden.Dior:

Dior heeft als moeder Thaisa en als vader Diesel. Eigenlijk zou Dior ook gaan verhuizen, maar op het laatst heb ik dat toch afgezegd, want ik wilde haar niet kwijt. Niet veel later is Thaisa toen verdwenen en helaas nooit meer teruggekomen. Ik ben nog steeds erg blij dat Dior dus bij ons is gebleven. Na 5 prachtige nestjes is Dior gecastreerd en we zijn heel blij dat we haar dochter Ivy-Joy hebben gehouden.

Members Area

Featured Products

Newest Members