Title

Subtitle

Chanel van Miraco:

Chanel van Miraco:


Geboren 25-11-2017

Geslacht: Poes

Kleur: Red Solid

EMS-code: MCO d 22

Vader: IC Bentley Baccaracoon, red tabby blotched white

Moeder: Christie Rabaz, Yazz, black tortie silver

https://pawpeds.com/db/?a=p&id=1443138&g=4&p=mco&o=ajgrep
Hier links ziet u de moeder van Chanel, Christie Rabaz.

Yazz (Christie Rabaz) 

is geboren in Tsjechië op 8 februari 2016. Zij is een black tortie poes met heel veel zilver. Het rood in haar vacht lijkt er wel opgeschilderd en ze heeft enorme oren met flinke tips.


Toen ze 15 weken oud was, heeft Don Blankenstein haar samen met haar zusje opgehaald. Yazz is bij ons komen wonen en vanaf dag 1 de baas in huis geworden van de poezen. In eerste instantie vond ik haar erg mager, maar wel heel lief. Ze heeft zich het afgelopen jaar super goed ontwikkeld en is een mooie, zeer speelse lieve poes. Helaas is het na de geboorte van haar nestje niet meer goed gegaan tussen Yazz en de andere poezen en hebben we besloten om niet meer verder met haar te fokken. 
Chanel heeft een Swab test ondergaan bij Dr. van Haeringen laboratorium.

Bij alle testen heeft ze als uitslag NORMAAL, dus er zijn geen afwijkingen gevonden. 


Hieronder een opsomming waar ze op getest is;

Pyruvaatkinase Def., GSD type 4, rdAc-PRA, PKD, HCM3, HCM1, SMA, Periodic paralysis (WNK4-Hypokalemia), Bijnier Hyperplasie, Hyperlipoproteinaemie, Niemann-Pick Syndroom C, Primary hyperoxalurie Type 2, Gangliosidosis GM2 type 2-1, GM2A, GM2 type 2-2, Vitamine D-deficiency rickets type 1, Hypothyroidism, Mucopolysaccharidosis 1,6 en 7, Haemophillia B-1 en B-2.


Ze heeft bloedgroep genotype N/N.


Daarnaast komt ze regelmatig bij de dierenarts voor haar vaccinaties. Haar hart is ook in orde. Ze wordt natuurlijk ook regelmatig ontwormd en krijgt ze een antivlooien behandeling.


 Chanel is een super lieve poes die ook goed met onze honden om kan gaan. We zijn heel blij met haar. 

Chanel is een heel lief en aanhankelijk poesje. Al heel snel na haar geboorte wisten we dat we haar moesten houden. Ze heeft het op de show in Wuppertal uitstekend gedaan met een CAC k ex 1 en ook in Kalkar op de World Cat Show niks anders dan lof en een CAC k ex 1. Haar keurrapporten bestaan alleen maar uit excellent, excellent en excellent. Beter kan niet.

Hieronder ziet u de vader van Chanel.