Title

Subtitle

Chloé van Miraco:

Chloe van Miraco:


Geslacht: Poes
Geboren: 26-05-2019
Kleur: Black Tabby Mackerel
EMS-code: MCO f 23
Vader: Nomad Dolce-Perro, Red-Tabby-Silver-White
Moeder: Amber van Miraco, Black-Tabby

https://www.pawpeds.com/db_beta/pedigree/mco/1483011/4/0


Chloe heeft thuis 2 bijnamen monster en schaap. Ze is heel lief en ze vindt net als haar broer Cruiser kriebelen op haar buik heerlijk. Ze is soms wel een beetje ondeugend vandaar haar eerste bijnaam. De tweede bijnaam heeft ze gekregen omdat haar mauw klinkt als een blerrend schaap. Toen we haar bij de dekkater brachten heb ik ze daar wel gemeld dat ze een ietwat aparte mauw had. Nou en dat hebben ze geweten.... Binnen no time had ze de bijnaam bureaufee en geit. Bureaufee omdat ze op het bureau gedekt wilde worden en het tweede, haar mauw. Dus of ze nu het geluid voortbrengt van een schaap of geit of iets ertussen in....u bent gewaarschuwd.

Chloe woont samen met haar broer Carbon van Miraco en haar dochter Florence Caro-Mio van Miraco bij een heel liefdevol gezin. Misschien dat we in de toekomst een nestje met Caro doen. 

 

Caro:

Carbon:

De vader van Chloe is Nomad van Dolce-Perro, foto links, en haar moeder is Amber van Miraco, foto hieronder.

Chloe heeft toen ze ongeveer een half jaar oud was, en voor de eerste keer naar show ging, gelijk de prijs "best in variëteit" in de wacht gesleept en een uitmuntend 1 gekregen. In haar keurrapport stond o.a. het volgende; type mooi lang en stevig, grote kop, mooi snuitje, goede kin, glooiende neus,  grote oren met pluimen, ogen goede vorm, staart mooi lang en goede pluim.