Title

Subtitle

International Champion Ivy-Joy

Geslacht: Poes

Geboren: 16/11/2016

Kleur: Red, Tabby, White, Blotched

EMS-code: MCO d 09 22

Vader: Bentley Baccaracoon

Moeder: Dior Van Miraco

https://pawpeds.com/db/?a=p&id=1443137&g=4&p=mco&o=ajgrep

Ivy-Joy van Miraco:


Haar moeder is Dior van Miraco en haar vader is groot internationaal kampioen Bentley Baccaracoon. Ivy lijkt sprekend op haar papa. Ze is echt net een kloontje van hem. Wanneer we samen op een show zijn, weet de keurmeester ook direct wie haar vader is.


Ivy heeft het allerliefste karakter. Ze wil altijd knuffelen en rolt van blijdschap over de grond als je haar aanhaalt. Buiten spelen vindt ze geweldig en er is geen vliegje veilig. Ze springt echt metershoog om ze te pakken te krijgen.Een mooiere staart hebben wij nog niet eerder gezien!

Ivy-Joy heeft een Swab test ondergaan bij Dr. van Haeringen laboratorium.

Bij alle testen heeft ze als uitslag NORMAAL, dus er zijn geen afwijkingen gevonden.


Hieronder een opsomming waar ze op getest is;

Pyruvaatkinase Def., GSD type 4, rdAc-PRA, PKD, HCM3, HCM1, SMA, Periodic paralysis (WNK4-Hypokalemia), Bijnier Hyperplasie, Hyperlipoproteinaemie, Niemann-Pick Syndroom C, Primary hyperoxalurie Type 2, Gangliosidosis GM2 type 2-1, GM2A, GM2 type 2-2, Vitamine D-deficiency rickets type 1, Hypothyroidism, Mucopolysaccharidosis 1,6 en 7, Haemophillia B-1 en B-2.


Ze heeft bloedgroep genotype N/b.


Daarnaast komt ze regelmatig bij de dierenarts voor haar vaccinaties. Haar hart is ook in orde. Ze wordt natuurlijk ook regelmatig ontwormd en krijgt een antivlooien behandeling.


Ze is  een mooie en gezonde poes met een super lief karakter.


Hieronder nog wat foto's van de vader van Ivy-Joy.


Dior van Miraco:


Dior van Miraco is de moeder van Ivy-Joy.

Ze is ondertussen al met pensioen. Ze woont bij Armani in Arnhem. Ze is een ontzettend lieve poes. En ze heeft voor hele mooie nestjes gezorgd.

 

Hierboven ziet u Miranda met Ivy-Joy op de show in Houten waar ze genomineerd was voor Best in Show..

Ivy heeft inmiddels haar titel voor internationaal kampioen behaald. Zij hoeft verder niet meer mee naar shows, omdat ze het niet echt leuk meer vindt. 

Hieronder ziet u de vader van Ivy-Joy: Bentley Baccaracoon