Title

Subtitle

Geboren op 16 november 2016
Moeder is Dior van Miraco en vader is Bentley van Baccaroon.  Er zijn 4  katers en 2 poesjes geboren.

Bentley van Baccaroon komt uit Tjechië en is de dekkater van Don Blankenstein. Hij is een paar keer met hem naar een show gegaan en daar heeft hij het heel goed gedaan. Waarschijnlijk krijgt hij zeer binnenkort zijn kampioenstitel! 


Deze fors gebouwde kater met prachtige oren met flinke tips heeft een super lief karakter.Hij sproeit niet en leeft gewoon in huis met een aantal poezen.

Dior is hier bij ons geboren en mijn allerliefste poes. Zij is een super moedertje en zeer zorgzaam voor haar kittens. Ze blijft ze ook maar voeden, ondanks dat ze allang ook zelfstandig eten en bijna groter worden dan zijzelf is. Toen ik ooit van de trap gevallen ben en weken op bed moest liggen met vreselijk veel pijn, is ze al die tijd bij mij blijven liggen.

6 weken oud en de kittens groeien super goed! Ze zijn heel speels en ondernemend. Je begint nu ook al echt een beetje het karakter te zien. Vooral het crème met witte poesje is de eerste om dingen uit te proberen. Zij brak als eerste uit het kittenverblijf en klimt overal op en in.

Het rode katertje van de foto hiernaast is het baasje van het hele stel. Als iedereen ergens mee wil spelen, dan loopt hij er triomfantelijk brommend mee rond en iedereen blijft ervan af.

Het lichtste katertje is crème zilver van kleur. Hij lijkt iets jonger dan de rest, maar elke dag zie je hem veranderen. Je hoort hem zowat groeien! Hij spint het hardst van allemaal en is dol op aaien en rolt dan op zijn buik voor nog meer knuffels.

Het andere crème met zilver katertje houdt van klimmen en is moeilijk op de foto te zetten, omdat hij dan steeds gezellig naar je toe komt. Dus zijn foto's zijn meestal wat slaperig:-)