Title

Subtitle

Nestje Dior & Romeo

 Regelmatig krijg ik mooie foto's toegestuurd van kittens die hier geboren zijn en uitgegroeid tot prachtige volwassen poezen en katers.

Chica super mooi in de vacht!

Chica houdt van knuffelen 

 

 ============================================================================

 

 

 3 maart 2013 de dag voor de bevalling. Dior is rustig en heeft niet veel last van haar dikke buikje.

Op maandag 4 maart zijn er 4 prachtige kittens geboren. Het was een pittige bevalling, omdat het katertje het eerst geboren werd en hij was toch wel 126 gr.! De andere drie zijn lapjespoesjes en zijn ook mooi van gewicht. (107 gr. 114 en 119 gr.)

                  2 dagen oud en Dior ontpopt zich als een prima moedertje.

                      De eerste dagen is het vooral heel veel slapen..... 

              Ze zijn alweer 1,5 week oud en ze doen het heel goed.

 Dit prachtige lapje heeft een hele duidelijke kleurschakering met veel wit. Ze is hier 2 weken oud. Zij is tot nu toe de meest afwachtende van allemaal. Daardoor is het wel makkelijker om van haar een mooie foto te maken.

 

                                    3 weken oud

             Het enige katertje is mooi fors gebouwd en crème tabby met wit. Hij heeft moeite met stilzitten, dus al zijn foto's zijn steeds iets bewogen. Hier is hij 3 weken oud.

      Dit poesje is de kleinste van het nest, maar ze groeit als kool en doet voor niks onder bij haar    zusjes en broertje. Ze is hier precies 4 weken oud.

    Dit mooie poesje heeft een wit puntje aan haar staart, ze heeft veel grijs met wit en af en toe wat crèmekleur. Hier is ze 3 weken oud. Ze had een wat moeilijke start en heeft af en toe een flesje gekregen, maar nu komt ze het meeste van allen aan en ze is ook als eerste aan de vis begonnen. Het is een heel ondernemend dametje.

 

 

      Vandaag zijn ze 4 weken oud en ze kunnen al echt samen spelen.

 Inmiddels zijn de kittens bijna 6 weken oud en ze kunnen al supersnel de kamer rondrennen. Als ze niet slapen, dan spelen ze met alles en met elkaar. De kattenbak weten ze ook al te vinden en de kittenbrokjes en andere lekkere hapjes gaan er al goed in. Alleen het kleinste poesje wil nog niks van vast voedsel weten en drinkt nog veel liever haar buikje vol bij Dior.

Bij je nieuwe baasje op schoot ligt het al heel fijn:-)

Isa heeft het duidelijk erg naar haar zin met dit speeltje. Haar zusje en broertje liggen lekker te slapen, maar alleen vermaakt zij zich ook prima.

 

Chica en Mischa hoog boven op de krabpaal lekker slapen.   Indy in diepe rust (25-04)

 

                             Isa met haar speeltje 25-04 Ze wordt met de dag mooier! Ze eet heel goed en groeit enorm. Als ze samen spelen, is zij beslist de baas. Dit dametje laat zich het speelgoed niet zomaar afpakken.

                   Chica

 

                 Isa

 

                  Indy

                        Mischa

  

 

 

Members Area

Featured Products

Newest Members