Title

Subtitle

Welkom !
Ik vind het ontzettend leuk dat u de tijd neemt de website van Cattery Miraco te bezoeken.

Graag wil ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Miranda Ko en sinds een aantal jaren fok ik op zeer beperkte schaal Maine Coons. Een geboorte vind ik een wonder, een miracle en plak al deze dingen aan elkaar en zo is de naam MIRACO ontstaan. 

Ik woon met mijn gezin en de poezen en de hond in Borghees in Duitsland. Borghees hoort bij de gemeente Emmerich en ligt vlak over de grens bij 's-Heerenberg. Hier hebben we een heerlijk ruim huis met grote tuin. De tuin is voor een groot afgezet met netten, zodat de poezen wel fijn naar buiten kunnen, maar toch veilig zijn.

Voor de kittens hebben we altijd een mooie kraamkamer, waar ze de eerste weken ook super fijn kunnen spelen. Door de jaren heen hebben er altijd veel verschillende katten bij ons gewoond. Vanaf het moment dat ik de Maine Coon leerde kennen, was ik al snel verkocht. Dit ras, met zijn zeer hoog knuffelgehalte, maar toch superieure uitstraling, werd het helemaal voor mij. 

Op dit moment hebben we vier Maine Coon poezen, ??n Maine Coon kater, een Oudduitse herdershond en woont onze dekkater Armani bij onze co-owner in Arnhem. Met Ivy-Joy, Chanel, Prada en Gucci hopen we af en toe een nestje te krijgen, zodat we weer fijn kunnen genieten van dat jonge spul. Kittens verzorgen en zien spelen en opgroeien, maakt elke dag een stukje mooier. Ik krijg gelukkig heel veel hulp en steun van mijn dochter en samen beleven wij heel veel plezier aan onze beestjes.

De laatste jaren ga ik ook af en toe met een poes naar een show en hoewel ik die dagen echt veel te lang vind, is het toch wel heel leuk om met een prijs en een goede beoordeling naar huis te gaan. Ik wil graag volgens de rasstandaard ( dus geen polydactyl ) mooie grote en natuurlijk gezonde Maine Coons fokken en vooral met een heel groot knuffelgehalte. Ik heb lekker veel tijd voor mijn grote hobby.

Co-owner


Soms kiezen wij ervoor om een kater of poes niet zelf te houden, maar daarvoor een co-owner te zoeken. Hierdoor hebben wij geen poezen en katers in hokken zitten, maar geniet elke Maine Coon bij ons van de vrijheid en gezelligheid van een huiselijk gezin. Door het samen te doen met andere mensen, voorkom je sproeiende katers die gek worden van de hormonen van krolse poezen om zich heen.  

Voor meer informatie kunt u kijken onder het kopje co-ownerschap.

Members Area